POZOR !!! Aktuální informace o omezeních v souvislosti s realizovanými stavbami

Zveřejněno: 2. 8. 2010, zapsal: Lukáš Fišer, přečteno: 2169x

Vážení spoluobčané, vzhledem k tomu, že se v současné době v Holoubkově provádí několik stavebních akcí zároveň, dochází k několika významným omezením:

Stavba: OPRAVA POVRCHU DÁLNICE D5
V souvislosti s touto akcí, která začala 12.7.2010, došlo ve směru na Prahu ke svedení vozovky do jednoho jízdního pruhu a k uzavření dálničního sjezdu v Mýtě (při nájezdu na dálnici směrem na Prahu a při sjezdu od Plzně). Tento dálniční sjezd bude znovu otevřen v úterý 3.8.2010 v 18:00 hod.

Stavba: OPRAVA HRÁZE RYBNÍKA
Práce na opravě hráze rybníka by měly být zahájeny 20.8.2010 (viz samostatný článek). V této souvislosti je majitelem rybníka p. Divišem od pondělí 2.8.2010 realizováno vybudování nové spodní výpusti (vypouštěcího čapu) na jižní straně rybníka (původní výpusť u "Pomníčku tankistů" bude zrušena), kvůli čemuž bude překopána stávající stezka pro pěší "u splávu". Pro přístupovou cestu k nádraží a do této části obce je proto nutné spláv obejít po silnici. Vzhledem k tomu, že toto omezení bude trvat delší dobu (až do provedení odbahnění a rekonstrukce rybníka), důrazně žádáme o dodržování maximální bezpečnosti zejména na silničním mostě a v místě řízení provozu signalizačním zařízením. Ačkoliv jsme si vědomi, že pohyb v této kritické části je značně obtížný, není v tuto chvíli možné zajistit jiné dopravní řešení.

Stavba: OPTIMALIZACE TRATI ZBIROH - ROKYCANY
Vzhledem k postupu stavebních prací na této akci bude v období od 7.8.2010 od 8:00 hod. - 16.8.2010 do 16:00 hod. zcela uzavřen přejezd přes železniční trať za fotbalovým hřištěm směrem na Medový Újezd. V této době je nutné jako objízdnou trasu využít buď lávku přes kolejiště nad hasičským cvičištěm nebo podjezd pod železničním viaduktem u "Máčkovny".

Ing. Lukáš Fišer, místostarosta