Oslava Dne dětí 2010 v ZŠ Holoubkov

Zveřejněno: 12. 6. 2010, zapsal: Lukáš Fišer, přečteno: 2467x

V rámci tradičních oslav Dne dětí, jejichž druhá část byla v samém závěru měsíce května pořádána pod záštitou ZŠ a MŠ Holoubkov, zavítali mezi osmou a devátou hodinou do areálu holoubkovské základky se svým pedagogickým doprovodem v počtu 117 účastníků dětští hosté ze ZŠ a MŠ Volduchy, ZŠ a MŠ Kařez a ZŠ Veselá, aby v prostorách nedávno otevřeného dětského hřiště a posléze i v blízkém Pohádkovém lese, nacházejícím se pod známým a pověstmi opředeným Vydřiduchem, společně s žáky naší školy oslavili ve sportovně zábavném duchu svůj svátek.

     V areálu hřiště probíhala sportovně laděná část oslav ve formě soutěže ve vybíjené, v níž si nejlépe vedli hosté ze ZŠ a MŠ Kařez obsazením 1. místa, ZŠ a MŠ Holoubkov se umístila na 2. místě, 3. příčku obhájila ZŠ a MŠ Volduchy a 4. skončila ZŠ Veselá.

     Do překonávání překážek všeho druhu v již zmíněném Pohádkovém lese se rovněž pustili v hojném počtu mnozí dětští odvážlivci, kteří si v těchto disciplinách vedli neméně zdárně a stejně jako jiní se za svůj výkon dočkali zaslouženého ocenění.

     Předchozí obavy z deštivého počasí se díky slunečným přestávkám naštěstí rozplynuly a program oslav mohl tím pádem nerušeně pokračovat až do časného odpoledne, kdy se všichni po ukončení akce, zcela určitě plni pozitivních dojmů, vraceli ke svým domovům.

Napsal: Daniel Opatrný

Den dětí 2010 1      Den dětí 2010 2       Den dětí 2010 3