Výzva k předkládání žádostí o poskytnutí příspěvků zájmovým organizacím na jejich činnost

Zveřejněno: 5. 1. 2015, zapsal: Lukáš Fišer, přečteno: 1393x

V souladu s čl. 2 odst. 1 Pravidel pro poskytování příspěvků z rozpočtu obce na činnost zájmových organizací působící v obci Holoubkov, schválených zastupitelstvem obce dne 21.3.2011, tímto vyzývám všechny zájmové organizace působící v obci Holoubkov k předkládání žádostí o veřejnou finanční podporu z rozpočtu obce na svoji činnost v roce 2015.

Termín pro předkládání žádostí je stanoven do 2.3.2015 do 17:00 hod. do podatelny obecního úřadu. Žádost musí obsahovat všechny náležitosti vyžadované výše zmíněnými Pravidly. Využít lze vzoru formuláře, který si každý může vyzvednout na obecním úřadě nebo si ho stáhnout z internetových stránek www.obecholoubkov.cz, sekce Samospráva obce / Formuláře (přímý odkaz).

Veřejná finanční podpora z rozpočtu obce se poskytuje v souladu s Pravidly pro poskytování příspěvků z rozpočtu obce na činnost zájmových organizací působící v obci Holoubkov, které jsou k dispozici na obecním úřadě nebo na internetových stránkách www.obecholoubkov.cz, sekce Samospráva obce / Obecně závazné vyhlášky / oddíl C) Ostatní platné předpisy (přímý odkaz).

Návrh na rozdělení finančních prostředků předkládá Výbor pro kulturu, školství a zájmové organizace zastupitelstvu obce, které o přidělení výše prostředků definitivně rozhodne. Poté bude s jednotlivými žadateli uzavřena Smlouva o poskytnutí veřejné finanční podpory. Celková částka k rozdělení mezi všechny žadatele vyčleněná v rozpočtu obce pro rok 2015 činí 300 tis. Kč.

Každý příjemce veřejné finanční podpory je povinen nejpozději do 30.11.2015 předložit na obecní úřad závěrečné vyúčtování poskytnutého příspěvku, které bude obsahovat zprávu o účelu použití příspěvku a soupisku s kopiemi účetních dokladů.

 

V Holoubkově dne 5.1.2015

 

                                                            Ing. Lukáš Fišer
                                                                  starosta obce