Výzva k předkládání žádostí o poskytnutí příspěvků zájmovým organizacím na jejich činnost

Zveřejněno: 15. 4. 2011, zapsal: Lukáš Fišer, přečteno: 2458x

V souladu s čl. 2 odst. 1 Pravidel pro poskytování příspěvků z rozpočtu obce na činnost zájmových organizací působící v obci Holoubkov, schválených zastupitelstvem obce dne 21.3.2011, tímto vyzývám všechny zájmové organizace působící v obci Holoubkov k předkládání žádostí o veřejnou finanční podporu z rozpočtu obce na svoji činnost v roce 2011.

Termín pro předkládání žádostí je stanoven do 2.5.2011 do 17:00 hod. do podatelny obecního úřadu. Žádost musí obsahovat všechny náležitosti vyžadované výše zmíněnými Pravidly. Využít lze vzoru formuláře, který si každý může vyzvednout na obecním úřadě nebo si ho stáhnout z internetových stránek www.obecholoubkov.cz, sekce Obecní úřad / Formuláře.

Veřejná finanční podpora z rozpočtu obce se poskytuje v souladu s Pravidly pro poskytování příspěvků z rozpočtu obce na činnost zájmových organizací působící v obci Holoubkov, které jsou k dispozici na obecním úřadě nebo na internetových stránkách www.obecholoubkov.cz, sekce Zastupitelstvo / Vyhlášky. 

Návrh na rozdělení finančních prostředků předkládá Výbor pro kulturu, školství a zájmové organizace zastupitelstvu obce, které o přidělení výše prostředků definitivně rozhodne. Poté bude s jednotlivými žadateli uzavřena Smlouva o poskytnutí veřejné finanční podpory.

Každý příjemce veřejné finanční podpory je povinen nejpozději do 30.11.2011 předložit na obecní úřad závěrečné vyúčtování poskytnutého příspěvku, které bude obsahovat zprávu o účelu použití příspěvku a soupisku s kopiemi účetních dokladů.

  

V Holoubkově dne 11.4.2011

  

                                                              Ing. Lukáš Fišer
                                                                    starosta obce