Prázdninové příměstské tábory

Zveřejněno: 11. 3. 2015, zapsal: Lukáš Fišer, přečteno: 2869x

O letošních letních prázdninách bude Česká pedagogická komora organizovat v naší obci tři příměstské tábory. Budou se konat první tři týdny v červenci a věříme, že Vašim dětem přinesou nezapomenutelné zážitky a Vám usnadní organizaci prázdninových týdnů. Protože prioritou je nabídnout tuto možnost dětem z naší školy a obce, zatím campy nebyly mimo Holoubkov nabízeny. V této chvíli je např. Honba za pokladem aktuálně zaplněna tak, že zbývá posledních pět míst.

Vzhledem k tomu, že Obec Holoubkov podpořila konání campů částkou ve výši 15.000,- Kč, bude uváděná cena všech campů pro děti mající trvalé bydliště v Holoubkově snížena. 

Příměstský tábor se koná vždy od pondělí do pátku na Základní škole Holoubkov. Ráno dítě přivedete vždy mezi 7:15 – 8:00 hod. a odpoledne od 15:30 do 16:30 si je vyzvednete, průběh je tedy přizpůsoben tak, aby byl co nejbližší organizaci vašeho běžného dne. Místní škola bude sloužit především jako zázemí, velká část aktivit se však bude odehrávat venku v okolí. Každý z campů má trochu jiné zaměření, vždy si ale Vaše děti užijí správné prázdninové dobrodružství se spoustou her a legrace. Všechny campy jsou určeny pro děti z prvního stupně ZŠ (věk 7 – 13 let), tvořivého se mohou zúčastnit i děti, které budou v září nastupovat do první třídy.

Jednotlivé příměstské tábory budou mít následující zaměření:

Tvořím, tvoříš, tvoříme – pokud Vaše dítě rádo tvoří, jde o camp přesně pro něj. Bude pracovat s barvami, papírem, přírodninami. Zkusí si tvůrčí aktivity v přírodě. Vytvoří vlastní stolní hru. Termín: 7. – 10.7.2015. Cena: 1250,- Kč

Honba za pokladem vtáhne děti do světa záhad, šifer, ale i týmových a terénních her v okolí. Až je všechny úspěšně zvládnou, vydají se na cestu, na jejímž konci je čeká ten největší poklad, který kdo kdy našel. Termín: 13. – 17.7.2015. Cena: 1490,- Kč.

Tajemný cizinec je obsahem podobný honbě za pokladem. Děti budou po celý týden řešit záhadu, ovšem k jejímu rozlousknutí se bude potřeba navíc domluvit s tajemným cizincem. Termín: 20. – 24.7.2015. Cena: 1790,- Kč.

V ceně všech campů je zahrnuto stravování (každý den oběd, odpolední svačina, pitný režim), dále odborný dohled, program včetně materiálu a odměn, základní pojištění.

 

Jak dítě přihlásit?

Navštivte stránku www.campy.cz, kde najdete přihlášky. Dítě lze také přihlásit písemně v ředitelně školy či na telefonu: 728 21 31 80 (Mgr. Jan Vodička).