POZOR !!! Úplná uzavírka komunikace na hrázi

Zveřejněno: 10. 9. 2010, zapsal: Lukáš Fišer, přečteno: 2325x

Na hrázi rybníka je s okamžitou platností nařízena úplná uzavírka pro veškerá motorová vozidla. Průchod bude zajištěn pouze pro pěší.

Vzhledem ke zřícení části návodní strany hráze Holoubkovského rybníka byla Odborem dopravy Městského úřadu v Rokycanech s okamžitou platností uzavřena krajská komunikace III/2341 vedoucí po hrázi rybníka. Komunikace bude do odvolání uzavřena pro veškerá vozidla včetně autobusových linek, vozidel IZS i vozidel místních občanů. Zachován bude pouze přístup pro pěší.

Objízdná trasa pro vozidla do 3,5 t: Po silnici II/605 směrem na Mýto, před Mýtem odbočka doprava na silnici III/11721 ve směru na Medový újezd a poté zpět do Holoubkova po silnici III/11722.

Objízdná trasa pro vozidla nad 3,5 t: Po silnici II/605 směrem na Rokycany, poté po silnici III/11724 ve směru na Kamenný Újezd a Dobřív. Před Dobřívem odbočka doleva na silnici III/2341 přes Hůrky zpět do Holoubkova.

file icoHráz rybníka - objízdná trasa.pdf (702,4 KB)

file icoHráz rybníka - objízdná trasa - detail.pdf (475,9 KB)

Dopravní značení bude osazeno ještě během dnešního dopoledne. Žádáme všechny občany, aby při průchodu staveništěm na hrázi rybníka dbali ve vlastním zájmu maximální opatrnosti a aby v žádném případě nevstupovali mimo vyznačený prostor !!!

Ing. Lukáš Fišer, místostarosta