Zájemci o kompostér zdarma se mohou hlásit na obecním úřadě

Zveřejněno: 9. 1. 2015, zapsal: Lukáš Fišer, přečteno: 2386x
Baner OPŽP Komposér

V rámci projektu "Efektivní nakládání s bioodpadem - Holoubkov" se naší obci podařilo získat dotaci ve výši 609.714,- Kč z Operačního programu Životní prostředí na nákup kompostérů a zahradních štěpkovačů. Celkem bylo pořízeno 230 ks kompostérů a 2 ks štěpkovačů. Zájemci o dodání zahradního kompostéru zdarma se mohou již nyní hlásit na obecním úřadě, kam prosím odevzdejte vyplněnou přihlášku, která je součástí přiloženého letáku. Je možné se přihlásit také e-mailem zaslaným na: ouholoubkov(AT)netro+dot+cz, do e-mailu prosím uveďte veškeré informace, které jsou vyžadovány v písemné přihlášce.

V přihlášce uveďte, zda si kompostér osobně vyzvednete v kotelně v novém sídlišti či žádáte o jeho dovezení přímo do domu. Kompostéry budou vydávat a rozvážet pracovníci obecní technické čety, kteří se Vám předem ozvou na uvedené telefonní číslo a dohodnou s Vámi vhodný termín osobního vyzvednutí či dovezení kompostéru.

K samotnému kompostéru každý dále obdrží: malou nádobu na bioodpad do kuchyně o objemu 9 litrů, balíček 10 ks kompostovatelných papírových sáčků, informační příručku "Jak správně kompostovat" a samolepku s logem OPŽP, kterou musí být kompotér označen. Pracovníci technické čety Vám dále kompostér předvedou, rozloží a složí a zodpoví případné další dotazy. Při předání bude s každým zájemcem podepsána smlouva o bezplatné zápůjčce kompostéru.

Využijte prosím této jedinečné příležitosti získat zdarma vybavení pro domácí kompostování.

Ing. Lukáš Fišer, starosta obce

 

  file icoKompostéry - informační leták včetně přihlášky.pdf (650,4 KB)