Nové internetové stránky obce slaví 1 rok!

Zveřejněno: 8. 8. 2008, zapsal: Lukáš Fišer, přečteno: 2748x
Logo webu

Vážení návštěvníci,

dnes je to přesně 1 rok, co byly oficiálně spuštěny nové internetové stránky obce Holoubkov a byly naplněny obsahem. Po poněkud vlažném rozjezdu jsem přesvědčen, že se postupem doby staly důležitým informačním zdrojem pro všechny občany o dění v naší obci a že informace na nich umístěné usnadňují komunikaci s obecním úřadem i dalšími orgány státní správy. O tom svědčí čtenost jednotlivých článků, která mnohdy výrazně překračuje 100 čtenářů, což je na obec této velikosti poměrně značný úspěch. Jsem rád, že se i po roce podařilo udržet webové stránky aktivní a aktualizované. O tom svědčí i včerejší článek v Rokycanském deníku, který aktuálnost holoubkovského webu ocenil, což mě velmi potěšilo.

Za roční existenci nového obecního webu zde bylo publikováno 180 článků a shodou okolností také 180 jednotlivých souborů, které si může každý stáhnout do svého počítače. Tím se internet stává nejobjemnější databází všech informačních materiálů, které na obecním úřadě vznikají. Jsem přesvědčen, že oproti minulosti jsou návštěvníci stránek informováni o všech akcích, které se v obci konají, stejně jako o fungování jednotlivých orgánů obce (např. celé zápisy z jednání zastupitelstva, rozpočty obce apod.). Na nových stránkách přibyla diskuze, kde je možné se vyjadřovat k jednotlivým tématům a k dispozici je i poměrně obsáhlá fotogalerie z jednotlivých akcí. 

Všem návštěvníkům našich stránek děkuji a chtěl bych slíbit, že v pravidelné aktualizaci internetových stránek budeme pokračovat i nadále. Zároveň vyjadřuji přání, že počet návštěvníků těchto stránek ještě naroste. Stejně tak budu rád, pokud se více občanů zapojí do diskuze či do komentářů pod jednotlivými články, neboť Vaše názory jsou pro nás důležitou zpětnou vazbou pro naše fungování.

 

Lukáš Fišer, místostarosta obce